Sailracing.com

Project:Sail Racing International AB

HDL E-Commerce LAB fick i uppdrag från Sail Racing International AB att utveckla en ny framtidssäkrad och internationell plattform. Sail Racing hade tydliga krav på integrationer, landshantering, produkt och komplex kanalstruktur.

HDL E-Commerce skapade en avancerad ERP-integration och säkerställde alla kravställningar. Bland annat multikanalstruktur för global försäljning och stöd för det nya OSS EU regelverket. Helsingborg Design Lab tog fram en nytänkande design med fokus på konvertering och snabba laddtider utöver integrationer till Adyen och Klarna. I Augusti 2022 lanserade HDL E-Commerce Sail Racings nya hemsida på sailracing.com.

Christoffer Iveslätt,
Head of E-Commerce
Sail Racing International AB

 
 

Gör som Sail Racing - Välj HDL E-Commerce LAB för dina digitala B2C-affärer

HDL Commerce hjälper B2B & B2C-företag med e-handel att digitalisera sin försäljning och har omfattande stöd för att automatisera en mängd affärsprocesser för bättre prestanda, smartare arbetsflöden och ökad lönsamhet.

HDL Commerce molnbaserade plattform erbjuder en stabil grund för tillväxt och internationalisering för företag med höga krav på sin verksamhet. Tillsammans med våra integrationer, teknik och experter inom området erbjuder vi kundanpassade lösningar som hanterar stora affärsvolymer och komplexa affärsbehov.