Om oss

Helsingborg Design LAB utvecklades när vi arbetade på en reklambyrå och insåg att tiden inte alltid räckte till.

Dedikerat stöd baserat på avancerad kunskap inom både front- och back-end-utveckling är en nödvändighet. UX, UI och designkunskap är nyckeln till framgång, och detta blir mer och mer avancerat med tiden. Det är viktigt för kunder att ha rätt verktyg och smarta applikationer för att lyckas i sin verksamhet.

Helsingborg Design LAB är inte som en traditionell webb- och utvecklingsbyrå utan vi vill inte bara vara en webb- eller designbyrå. Vi befinner oss mer relaterade till LAB och Laboratorium-arbete. Vi utvecklar, förnyar och drar gränserna i vårt arbete. Oavsett om det fungerar för ett större företag, byrå eller en mindre kund. Vi försöker alltid leverera något speciellt.

Vår logotyp representerar två händer som bildar en anslutning. Går hand i hand. Och detta representerar vårt arbete där vi passar in i befintliga företag.

Kontakta oss idag!

Vart är vi på väg

Varje person har rätt kompetens och kunskap med ett stort nätverk bakom vilket ger oss ett försprång när vi behöver utöka vårt team. För bara tre år sedan var Helsingborg Design LAB ett helt avlägset team som senare flyttade in i ett skjul i Viken i södra Sverige.

Idag har vi vårt kontor HQ i hjärtat av Helsingborg Marina med panoramautsikt över Danmark.

Våra kärnvärden

Vi skapade det internationella HDL-samfundet och fortsätter att utveckla det.

Vi är öppna för nya praktikplatser, träffa nya kunder och bygga partners vart vi än går!

HDL är inte bara ett företag det är en livsstil och vi välkomnar dig gärna till vårt sätt att arbeta.